Jak připravit dokonalé pohoštění z jednohubek z celého světa – a přitom si procvičit angličtinu, španělštinu nebo italštinu?
Přijďte na náš poslední letošní kulinářský kurz, kde se cizí jazyky i gastronomie propojí do jedinečného zážitku.
Co vás čeká
Pod vedením italského šéfkuchaře Roberta si během tří hodin připravíte a profesionálně naaranžujete:
-
2 druhy španělských tapas
-
2 druhy benátských cicchetti
-
2 druhy italských bruschette
-
italské sushi
-
baskické pintxos
-
jihoamerické empanadas
-
francouzské canapés
-
2 druhy dipů a domácí crostini
-
sicilské arancini
-
řecké spanakopity
- 3 druhy sladkostí
Zjistíte, že příprava stylové hostiny nemusí trvat celý den – stačí trocha inspirace, nápady z celého světa a dobrá nálada v kuchyni.
Pro koho
Pro všechny, kdo milují jídlo, kulturu a objevování.
Kurz bude tentokrát vícejazyčný – v angličtině a španělštině. Všichni se přirozeně zapojí, i když některý z jazyků ovládají jen částečně – protože jídlo je univerzální řeč.
Pro začátečníky i pokročilé – v jazyce i ve vaření. Hlavní je chuť zkusit něco nového a užít si atmosféru sdíleného stolu.
Kapacita je omezená. Rezervujte si místo včas. Přijďte načerpat inspiraci na přípravu nejen novoroční oslavy.
Termín
30.11.2025
10:00 - 13:00
Cena 2 700 Kč
V ceně je veškerý materiál, suroviny a nápoje.
